DESPRE NOI

Nordic Romar a fost inființată in 1994 ca o mică afacere de familie, cu un magazin de electrocasnice in Dorohoi și a cunoscut o creștere constantă .

Din 2003 am inceput producția de mobilă intr-o mică locație, ulterior am dezvoltat an de an atit spatiile de producție cit si achizitia de utilaje performante, ajungind la o suprafata de productie de peste 7000 mp.

Începând cu anul 2012 NORDIC ROMAR  s-a orientat către distribuţia de mobila, identificând pe piaţa de mobila oportunităţile ce au marcat dezvoltarea ulterioară a companiei.

An de an în portofoliul NORDIC ROMAR au intrat branduri de prestigiu şi pe măsură ce a trecut timpul şi experienţa a devenit din ce în ce mai elaborată, ajungând astfel în topul celor mai importante firme de distribuţie de mobila.
Astăzi, NORDIC ROMAR se numără printre cei mai importanţi distribuitori naţionali de mobila din România cu afaceri anuale de peste 12 milioane de euro , peste 200 de angajati, 16 magazine, o fabrica de mobila ,o flota de masini de peste 30 autoutilitare si autoturisme,  o divizie de import si distributie mobila ....

Astazi suntem distribuitori exclusivi in Romania pentru citeva firme din Europa .

Facem import si distributie de mobilier fabricat in Italia , Polonia , Turcia , China , Franta , colaborind cu peste 18 parteneri externi

Avem o retea de peste 100 de parteneri nationali, acoperind 70% din tara .

Pentru a vedea produsele distribuite de noi accesati  www.newfurniture.ro

Pentru a accesa magazinul nostru online apasati www.procasamobila.ro


www.newfurniture.ro